İSPANYA'DAN OKULUMUZA ERASMUS ZİYARETİ

İSPANYA'DAN OKULUMUZA ERASMUS ZİYARETİ

Okulumuz Ar-Ge Ekibi Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü akredite üyesi olarak iş başı gözlem amcıyla İspanya'nın Albacete Sanfulgencio Okulu'nu ziyaret etmişti.İspanyol ortağımız olan okulun Öğretmeni Veronica  AB Erasmus Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret etti.

08.10.2023 174

İlk gün: İspanya ve Türk eğitim sistemini karşılaştırılması okullarin ve ilimizin tanıtılması. Derslere katılım ve işbaşı gözlem yapıldı. (Müzik, Resim, Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları ile diğer derslerin canlı olarak gözlemlenmesi)
İkinci gün: Ana Sultan Anaokulu, Albay İbrahim İlkokulu ve Albay İbrahim İlkokulu bünyesindeki anasınıfları ziyaret edilerek işbaşı gözlem yapıldı.
Üçüncü gün: Ormanya'ya gezi düzenlendi. Orman Kütüphanesi'nde kitap okuma etkinliği yapıldı.
Türk gelenekleri, yemekleri ve Türk kültürü ile ilgili etkinlik yapıldı.
Dördüncü gün: Öğrencilerle birlikte Kocaeli Bilim Merkezi ziyaret edilerek, bilimsel etkinlikler yapıldı veda yemeği ve sertifika töreni düzenlendi.
Proje kapsamında Kazım Karabekir Ortaokulu'nun proje ekibi ve tüm öğretmenleri aktif şekilde rol aldı.
Sertifika töreninde Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü İsmail KÜÇÜKKAYMAKÇI İspanyol misafirine sertifikasını ve ilimizi temsilen hediyelerini takdim etti. Ayrıca işbirliğinin devam etmesi yönünde isteklerini dile getirdi.
Proje sorumlusu müdür yardımcısı Zeynep YILMAZ'da proje süresince etkinliklerde görev alan, destek veren başta proje koordinatörü Buket BOZ ve Derya HASANÇEBİ olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür ederek İspanyol ortağımızla işbirliğinin devam edeceğini söyledi.
İşbaşı gözlem için Kazım Karabekir Ortaokulu ziyarette bulunan Sanfulgencio Okulu öğretmeni Veronica ise işbaşı gözlem hareketliliğinin çok verimli geçtiğini, etkinliklerin çok güzel olduğunu, organizasyonların çok düzenli ve anlamlı olduğunu, burada İspanya'ya gittiğinde okulunda uygulamak üzere birçok şeyi deneyimlediğini, çok mutlu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti ve işbirliğinin devam etmesi yönünde dileklerde bulunarak, okul öğretmenlerini tekrar İspanya'ya davet etti.

 08-10-2023

08-10-2023

 

07-10-202308-10-2023

İLETİŞİM

Adres:
Kazım Karabekir Ortaokulu, Kadıköy Mahallesi, Ergün Sok. No 13/1 İzmit KOCAELİ Doğu Kışla Parkının kuzeyinde, Zincirli Kuyu Camii nin arkasında yer almaktadır


Telefon
(262) 321 1935


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın